Vem är vi?

Jag heter Annelie Mårtensson.

Jag är född och uppvuxen i Malmö.

Jag jobbar som undersköterska inom demensvården.

Jag har två vuxna barn som flyttat hemifrån samt två bonusbarn som även de har egna hem idag.

Jag  har haft katt sedan jag var 15 år men mitt intresse för uppfödning och utställning började med att min dotter Elin (då 16 år gammal) kom hem och berättade om en klasskamrat som fått en liten birmabebis efter sina birmor som nu skulle hitta nytt hem. 

Som ni förstår blev det nya hemmet hos oss 🙂

Det var inte första djuret hon kom hem med kan jag säga. Vår äldsta katt är Elins förtjänst också 🙂

Idag lever jag tillsammans med min man Stefan, vårt yngsta barn Adlaine och våra djur, Queenie som är en belgisk vallhund, Groenendael, våra kastrater huskatten Vilsa och birman Baileys samt våra fertila avels/sällskaps/utställningskatter Khensani, Elvis och Amarula i en liten by i Skåne som heter Linderöd.

Min dotter Elin Lindström bor i Malmö tillsammans med Malibu och Milou som idag båda är kastrater men har varit våra avelskatter tidigare. Milou har vi köpt i Norrköping av Elisabeth Bellerud.

Nu har även yngsta dottern Adlaine fattat intresse för katter, framförallt kattutställningar så hon är med mig på många utställningar och hjälper till.

Läs mer om katternas stamnamn och deras utställningsresultat under fliken Katter.

Hör gärna av er om ni vill veta mer om min uppfödning eller vill lära känna mig och veta hur jag planerar mina framtida kullar.

Tack för att du/ni läste min berättelse.

Ha en bra dag!

Kontakta gärna oss om ni vill veta mer om oss och våra katter.

Telefon: +46 70-5919850
E-post: info@skessans.se